VÅR STORY: SPIUK

VÅR MISSION

SPIUK Sportline grundades för nästan 20 år sedan som ett resultat av arbetet och ömsesidig förståelse mellan ett team på 3 personer med erfarenhet inom olika områden inom sport, marknadsföring och ekonomi. Deras utmärkta förvaltning tillsammans med genomförandet av en mängd olika åtgärder bidrog till att Spiuk nått en framträdande position som ett av de ledande företagen inom cykelsektorn på mycket kort tid.

Vi etablerade oss i Sverige under 2017 och har en hög tillväxt sedan start, främst inom Custom-segmentet.

 

SPIUK Sportlines huvudsyfte är att erbjuda en högkvalitativ produkt till alla cyklister som vill utnyttja de senaste tekniska framstegen till ett pris som de har råd med. Kort sagt, på SPIUK Sportline fokuserar vi på kvalitet, framsteg och de bästa materialen. Det här är helt och hållet ett resultat av de olika ansträngningarna hos våra olika avdelningar. Vi har för avsikt att hitta det bästa cykeltillbehöret, som uppfyller våra kunders behov och sprider Spiuk-varumärket så långt som möjligt.

Spiuk Sverige drivs av Robin Niller, en erfaren cyklist som tävlat på elitnivå med CK Norrtälje och Vallentuna Ck, driver Högbergsskolan Gymnasiums cykelprogram i Tierp och brinner för cykling. Och cyklister.

Robin Niller

Stav 310

815 94 Tierp

+46 738145104

Contact

Spiuk Sverige AB

Robin Niller

Stav 310

815 94 Tierp 

+46 738145104

©2018 by Spiuk. Proudly created by Wix Design